(+34) 646 711 679 hola@caldodecultura.es

Després de les vacances i la calor estiuenca, arriba TELA M-HARINERA amb una onada plena d’activitats i tallers salats per a tota la família.

Durant el cap de setmana del 15 i 16 de setembre, xiquetes i xiquets podran pintar un gran fresc marí amb diverses eines  de pintura mural amb la il·lustradora SusoletO. També s’iniciaran en la tècnica de l’stop-motion realitzant el seu propi curtmetratge de cinema amb elements de la mar, acompanyats per Pixel y Pincel.

Diumenge, d’11 a 14 h, s’oferirà un espai de manualitats creatives obert a les famílies, així com un photocall  i un racó de lectura de contes i àlbums al voltant del mar. A les 12 h, es celebrarà una projecció de curtmetratges d’animació ambientats en l’oceà i el mar on s’estrenarà el vídeo rodat per les i els participants del taller.

Entrada lliure. Tallers gratuïts amb inscripció prèvia a harinerazgz@gmail.com