(+34) 646 711 679 hola@caldodecultura.es

Gaudeix de la companyia del llop els pròxims 21 i 22 d’octubre en Harinera Zaragoza.

Primer, fent un curtmetratge d’animació, en dos sessions gratuïtes.

El dissabte d’11 a 13 h., dissenya e il·lustra amb Susoleto els personatges i decorats de la pel·lícula. Per la vesprada de 17 a 19 h., de la mà Pixel y Pincel, donaràs vida i animació a tots els elements dissenyats gràcies a la tècnica del stop-motion. El diumenge a les 12 h., com a preludi a la sessió de cinema, s’estrenarà el curt realitzat. Una autèntica primícia!

A partir de 8 anys. Inscripció prèvia en harinerazgz@gmail.com o en HarineraZGZ.

El diumenge a les 12 h., el públic infantil i familiar podrà gaudir de curtmetratges d’animació i compartir les aventures de llops graciosos i originals procedents de distintes latituds europees (a partir de 3 anys, entrada lliure fins completar l’aforament).

Durant els dos dies (dissabte d’11 a 14 h. i de 17 a 19 h. / diumenge d’11 a 14 h., entrada lliure), el Hall d’Harinera es transformarà en un cau. En ella podràs gaudir de un racó de lectura de contes i àlbums protagonitzats pel llop (amb la col·laboració de la Biblioteca José Antonio Rey del Corral), d’un espai de manualitats (retrats, màscares, titelles de llops…) i d’exposicions realitzades per xiquets i xiquetes dels Centres de Temps Lliure de San José (ATL Pandora, CTL El Dado).

El diumenge, la llibreria  El Armadillo Ilustrado exposarà una taula de venda de llibres de llops.