(+34) 646 711 679 hola@caldodecultura.es

Aquest dissabte 13 de maig a les 19:00 h., es clausurarà el cicle “CINEMA A TORRERO” amb un cinema-concert dedicat al director turolenc de principis del segle XX.

Quatre curtmetratges emblemàtics de Segundo de Chomón cobraran melodia i ritme gràcies a l’acompanyament en directe de tres músics: el bateria José Luis Fumanal i els guitarristes Fernando Marco i Hugo de Paula. Una invitació a redescobrir l’obra del pioner cineasta espanyol amb una banda sonora inèdita.

La sessió serà introduïda per l’associació teatral De nube o de flor amb el seu curtmetratge homenatge al sèptim art “El tren de la comedia”.

A més, es projectaran a la gran pantalla els vídeos rodats per les i pels adolescents de tres centres socioeducatius del barri (PIEE IES Blecua, AIS El Trébol i Casa de Juventut de Torrero), que s’han iniciat en la realització de trucs i efectes especials en tallers impartits per Pixel y Pincel.

Projecció a la Sala Venècia de Torrero.

Entrada lliure fins a completar aforament de la sala.