(+34) 646 711 679 hola@caldodecultura.es

A partir del pròxim dimarts 2 de maig, la segona edició del cicle “CINEMA A TORRERO” oferirà al públic vàries sessions de curtmetratges.

L’alumnat de primer curs de primària i de secundària dels centres escolars del districte assistirà a una projecció de curtmetratges titulada “Diversidad en secuencias”. A través de les pel·lícules i d’un taller posterior a l’aula impartit per l’associació Lannas, les i els joves jugaran i reflexionaran sobre el repte d’acceptar les diferències.

A més, xiquets, xiquetes i adolescents de diversos centres socioeducatius del barri s’iniciaran en la realització cinematogràfica i l’animació en un taller d’efectes especials i stop-motion, gràcies a la col·laboració amb Pixel y Pincel. Els seus vídeos es projectaran a la gran pantalla de la Sala Venècia en les sessions obertes al públic.

El diumenge 7 de maig a les 12:00 h, el públic infantil i familiar gaudirà amb els personatges de cinc curtmetratges d’animació recentment estrenats a festivals i units baix el lema “Mejor juntos”.

El cicle es clausurarà el dissabte 13 a les 19:00 h amb un cinema-concert de quatre curtmetratges del director turolenc Segundo de Chomón, acompanyats en directe pel guitarrista Hugo de Paula i el duo guitarra-bateria Fernando Marco i José Luis Fumanal. Esta projecció serà introduïda per De nube o de flor, associació teatral assentada a Torrero, amb el seu curtmetratge “El tren de la comedia”.

Totes les projeccions tindran lloc a la Sala Venècia de Torrero.

Entrada lliure fins a completar aforament de la sala.